Aan de slag bij GoodCrew

Een leuke baan met goede arbeidsvoorwaarden en dan ook nog bij een leuke klant werken. Bij GoodCrew weten we door onze jarenlange kennis in de scheepvaart wat belangrijk is om jou goed te laten functioneren. Dit zorgt voor een stabiele relatie met het thuisfront als ook op de werkvloer. Contact met jou als werknemer vinden wij dan ook belangrijk zodat wij altijd weten welke wensen er bij jou spelen.

Daarnaast onderhouden we ook goede contacten met onze klanten zodat jij als werknemer op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen bij de klant.

Internationale werknemers

Naast een goed salaris zorgen wij ook dat internationale werknemers met een gerust gevoel voor ons aan het werk kunnen. Wij verzorgen en begeleiden je na aankomst zodat je over de benodigde documenten en/ of verklaringen bezit en “compleet” aan boord kunt gaan.

Ontwikkeling

Stilstaan is achteruitgang. Daarom is het belangrijk dat jij als werknemer verder komt in je carrière. Wij kijken samen met jou welke wensen er spelen aan opleidingen zodat je toekomstperspectief hebt. Samen met jou willen we een stabiele, langdurige relatie aangaan.

Ben je op zoek naar werk?

en wil je aan de slag voor een gerenommeerd bedrijf die haar sporen heeft verdiend in de binnenvaart?

Solliciteer dan nu »

GoodCrew werknemers

  • Goed salaris
  • Snelle & tijdige betaling
  • 12 maanden verzekerd, ook tijdens verlof
  • 12 maanden betaald, ook tijdens verlof
  • Doorgroeimogelijkheden tot stuurman
  • Begeleiding door medewerkers van GoodCrew die zelf ook hebben gevaren