Met meer dan 20 jaar kennis en kunde in de binnenvaart beschikken de medewerkers van GoodCrew over voldoende knowhow in deze branche.

Knowhow die uw bedrijf verder kan helpen en dat doen we binnen GoodCrew met een no nonsens cultuur. Van lichtmatroos tot kapitein, GoodCrew is uw partner in het vinden van de juiste bemanning voor op uw schip.

Wij stellen hoge eisen aan het personeel dat wij bemiddelen voor de binnenvaart. Onze internationale recruitment kantoren beschikken dan ook over werknemers die de taal van de binnenvaart spreken.

Werknemers van GoodCrew krijgen naast een goed salaris de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen. Wij zijn ons bewust dat onze internationale werknemers in een andere cultuur terecht komen. Daarom begeleiden wij hen vanaf het moment dat zij aankomen tot ze weer vertrekken voor een welverdiende vakantie in hun woonland.

Een tevreden werknemer staat garant voor een langdurige relatie!

Backoffice dienstverlening

Heeft u zelf personeel en wilt u de verloning uitbesteden?  Ook hierin kan GoodCrew u van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  Ik heb interesse in de overstapbonus en wil graag meer informatie over de voorwaarden.

  Alle voordelen voor de schipper

  Werken volgens wet- en regelgeving
  Beste prijsgarantie
  Stilligregeling
  Rotatiesnelheid in overleg
  Eenvoudige facturatie
  Geen onvoorziene kosten
  Maximale ondersteuning en vraagbaak

  Alle voordelen voor de werknemer

  Beste salarisgarantie
  Snelle & tijdige betaling
  12 maanden verzekerd, ook tijdens verlof
  12 maanden betaald, ook tijdens verlof
  Begeleiding door medewerkers die zelf ook hebben gevaren